Újra egészségnap Rákosmentén! 2018. 03.03.

2018.03.03.    9 órától-17 óráig

                       Újra egészségnap Rákosmentén!

                                                                                Fókuszban a család!

Már csak 3-2-1 nap és itt a következő rendezvényünk!

Idén, az ételallergia és a gyermekkori légúti betegségek részletes kibeszélése és kezelésének megbeszélése mellett, teret adunk más irányú betegségek megismerésére és megelőzésüknek is.

Egészségnapunkon az előadás-mozgás-termékek megismertetése (kóstolgatás, vásárlási lehetőség) a cél, de előző évekhez hasonlóan lesz  gyermekjátszósarok-arcfestés és egészségtotó is,  értékes nyereményekkel!

Az egészségtotó sikeres kitöltéséhez érdemes a rendezvényen nyitott szemmel és füllel járni, mert minden témához kapcsolódik egy-egy kérdés és a sikeresen kitöltők értékes nyereményekkel térhetnek haza.

Szponzoraink az alábbiakkal segítik rendezvényünket, amit itt is nagyon köszönünk:

Kiállítóink között lesznek számunkra újak is, így megismerhetjük a kézműves,  házi készítésű kolbászt, sonkát, sajtot, szörpöt, lekvárokat és mézet is, ami csupa egészséges alapanyagokból készültek tartósító és színezékmentes . Aki pedig édesszájú, az sem marad éhen, mert számos csokoládé kóstoló is lesz.

Előadás témáink: 

  • Daganatos megbetegedések megelőzésének lehetőségei – Dr. Zombori Zoltán
  • Gyermekkori allergiás légúti betegségek – Dr. Bánfi Andrea
  • Csecsemők mozgásfejlődése, avagy a amire a szülőknek figyelnie érdemes
  • Újszülöttkori és csecsemőkori védőoltások, szűrővizsgálatok – Dr. Rónaszéki Ágoston
  • Otthoni balesetveszélyek
  • Meddőség-PCO-endometriozis -Dr. Szakács Zoltán
  • Újraélesztési tanfolyam

Az előadások 20 percesek, de utána lesz még idő, hogy orvosaink válaszoljanak a az egyéni kérdésekre is.

 

Shakkour Eleonora konduktor pedig előzetes bejelentkezés alapján szűrést is végez. Ehhez bejelentkezni itt is lehet üzenetet (messenger) hagyva.

Aki esetleg az előadás helyett szívesebben venne részt valami aktívabb foglalkozáson, az is megtalálhatja kedvére valót, egésznapos,  különböző mozgásos foglalkozásainkon, ahova a legkisebbeket, a pocaklakókat és  kisbabákat is szeretettel várjuk.

Elfáradt háti izmokat egy ingyen  masszással frissítjük fel, azoknak, akik időben érkeznek és foglalnak a helyszínen időpontot.( Ezért is érdemes már 9 órára érkezni )

A program a szivárvány összes színében fog pompázni sokszínűségével, így nem maradt más hátra, mint megosszam a plakátot, hogy színesebbé tegyem ezt az oldalt is.

Beharangozó média megjelenés itt. 

Mindenkit szeretettel várunk és hamarosan jövünk a képes beszámolóval együtt.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .