II. Egészségnap Rákosmentén

Második alkalommal adott otthont a Vigyázó Sándor Művelődési Ház a rákosmenti egészségnapnak, amelyet a helyi köznyelv csak allergiamentes napnak hív. Ezúttal is mindenki nagyon jól érezte magát, nem csupán a vendégek, de még a sok kiállító, rendező is pozitív élményekkel telve ment késő délután haza. A rövid köszöntő és megnyitó után (köszönet érte Dunai Mónika országgyűlési képvielőnek és Fohsz Tivadar alpolgármesternek) a szép számban összegyűlt vendégek meg is rohamozták a kiállítókat, tanácsadókat.

A megnyitó
A megnyitó

A rendezvényen számos táplálkozási- és életmódtanácsot kaphattak a résztvevők, megismerkedhettek rengeteg egészséges termékkel, amelyek fogyasztása, használata nem csupán az allergiásoknak, de mindenkinek ajánlott, aki szeretne odafigyelni egészségére, igyekszik megőrizni azt.

Az ismeretterjesztő előadások teltházasak voltak, lehetett kóstolni károsanyag mentes süteményket, mézet, kávét, szárított gyümölcsöket, gluténmentes finomságokat, ki lehetett próbálni az allergénmentes kozmetikai szereket, voltak ingyenes allergia szűrések, vérnyomás- és vércukorszint mérés, írisz-diagnosztika, és még hosszan sorolhatnánk. A gyerekeket is tartalmas programok várták: ugrálóvár, arcfestés, rajzverseny, a Kalandpark Játszóház és a  Mókaland játékai, lehetett gokartozni, vagy csak egyszerűen önfeledten szaladgálni.

Idén is számos ismeretterjesztő előadás színesítette a programot
Idén is számos ismeretterjesztő előadás színesítette a programot

Az egészségtotó kitöltői szponzorainknak köszönhetően idén is fantasztikus ajándékokkal lehettek gazdagabbak, és Facebook oldalunk lájkolói és megosztói is megkapták a magukét, a nyerteseknek ezúton is gratulálunk! 😉

Tudjátok mivel foltytatjuk? Jaj, hát annyi szép tervünk van, és ez nektek annyira, de annyira jó lesz! Persze nem mondjuk most el, mert szeretjük a titkolózást… Maradjunk annyiban, hogy az idén lesz még ilyen, és ilyesmi. Sok jó tanáccsal, programmal, új helyszínekkel, játékokkal és szereplőkkel. Ha nem akarsz lemaradni, lájkold Facebook-oldalunkat, és itt az oldalon iratkozz fel e-mail címeddel a hírlevelünkre, hogy mindenről időben értesülj. Már csak az előkészülőben lévő nyereményjátékaink miatt is érdemes ezt megtenni… hopp! Mégiscsak elárultam valamit…

Mielőtt kikotyognék minden titkot, most azzal búcsúzom, hogy jó volt veletek újra találkozni! Az alábbi képgalériában felidézhetjük a mai napot, és Viszlát a következőn!

Az eseményről a Rákosmente Tv krónikája is beszámolt, az összefoglaló itt látható:

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .