Céljaink

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy benéztél hozzánk és megtisztelsz bennünket figyelmeddel.
Oldalunkon sok hasznos információt találhatsz az ételallergiával kapcsolatban.
Ha kérdésed van, írj és megpróbálunk szakszerű és gyakorlati tanácsot is adni.

Egy édesanya vagyok, aki megpróbálja könnyebbé tenni multiplex- ételallergiás kisfia és saját maga hétköznapjait is. Óvodapedagógusként nap, mint nap találkozok kisgyermekeken olyan tünetekkel, amik még váratnak magukra, hogy diagnosztizálják őket. Nekik is szeretnék segítséget nyújtani e oldallal és színvonalas rendezvényeinkkel, orvosok és dietetikusok segítségével.

Kisfiamról, Patrikról másfél évesen derült ki, hogy mogyoró és dió allergiás, méghozzá anafilaxiás sokkot is kap tőle, vagyis kb. 5 perc alatt megfullad, ha érintkezik vele. Még belélegezve is veszélyt jelent számára, így minden olyan terméket és helyet is kerülni kell, ahol akár csak minimális származék is előfordulhat.
Aztán szép lassan kiderült még vagy 10 féle allergia, így lett multiplex ételallergia.
De az életünket megpróbáljuk „átlagosan” élni vagyis bölcsődébe, majd óvodába írattam, hiszen nekem is dolgoznom kell….

Van még egy fiam, Ádám, akinél ugyan most csak a narancs allergia mutatható ki, de visszavezetve mostani tudásommal, biztos vagyok benne, hogy a kiskori sok bőrtünetet neki is a tejfehérje okozta.

Rendezvényeink támogatóinak, segítőinek a sok felajánlást itt is nagyon köszönöm és remélem, hamarosan újra találkozunk!

Rabb Edit, alapító