Egyesület lettünk

Évek óta segítjük azokat az allergiásokat, akik valamilyen formában felvették velünk a kapcsolatot. Rendeztünk egészségnapot, allergianapot és eljutottunk pár közintézménybe is, ahol elmondhattuk az allergiások életét megnehezítő körülményeket és ellátásukat, segítési lehetőségeket.

Az életmentő injekció beadását is megmutattuk trénereken és elmondtuk a cselekvési terv fontosságát és hogy mi is a teendő egy esetleges anafilaxiás sokk esetén.

A 17. kerületi önkormányzattal össze dolgozva pedig 21 gyermek kapott étkezést, akiknek addig nem volt megoldott az étel allergiájuk miatt.

Ezek után a tavalyi évben összeültünk és megalapítottuk az egyesületünket, ahol kimondtuk, hogy továbbra is szeretnénk az érdekeiket képviselni azoknak az embereknek és családoknak, akik valamilyen ételallergiával küzdenek illetve sajátos nevelési igényű gyermeket nevelnek, hiszen nagyon gyakori, hogy ez a két “betegség” ok-okozatként összetartozik.

Az alapokiratban megfogalmaztuk, hogy szeretnénk különböző rendezvényeket, tanfolyamokat táborokat szervezni és lebonyolítani úgy, hogy közben segítjük a családokat.

További terveinket és a csatlakozáshoz szükséges információkat hamarosan megosztom az érdeklődőkkel.

Mindezek mellett örömmel vennénk, aki szeretne nekünk segíteni, együtt ötletelni és megvalósítani vagy egyesületünket szponzorálni, felkeresne minket, és a részleteket együtt dolgoznánk ki.

Az ALAPSZABÁLY megtekinthető a dokumentumok között.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..